20081108

Photo

Det blir mer och mer tydligt att jag behöver en kamera. Det är en sak att lägga fokus på orden snarare än blingbling, men det kan samtidigt ha sin poäng att ombesörja att folk inte får huvudvärk av plotterintensiteten. Min blogg ser ut som Eritrea. Men ingen lösning utan en ny problemställning, så frågan är vad som egentligen är värt att fotografera i min närmiljö? Kalmar lämpar sig visserligen fantastiskt väl för allmäna bilder av båtar, gamla byggnader, båtar och så vidare. För den kvasikulturella nutidsmänniskan så är utbudet av trivselpornografi här näst intill överväldigande, så något ska jag väl allt kunna hitta. För att sätta lite färg på tillvaron som det heter på klyscha. Och faktiskt, oavsett hur krystat slutresultatet blir så tror jag starkt på att en kreativ sysselsättning bara gynnar mig i slutändan.

Nu ska jag vara hemskt ooriginell och avsluta den här posten med ett citat som inte har ett dyft att göra med vad jag har skrivit om, men som fortfarande är tänkvärt och sådär lagom djupt:
"If you've formed the habit of seeing life only from your own perspective, you may make the mistake of believing that your limitations are in fact the proper measure of limitations" - Napoleon Hill

Inga kommentarer: